iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen in de Manamea-webshop afrekenen. Wanneer je een bestelling doet dan verschijnt iDEAL als betaalwijze op de desbetreffende pagina. Selecteer vervolgens de bank waarmee je je bankzaken online regelt. Je komt dan direct in de webomgeving van je bank. Na het betaalproces keer je terug naar de webshop, je bestelling en betaling zijn dan geslaagd. Je kunt iDEAL gebruiken als je klant bent van een van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Meer informatie vind je op de website van iDEAL.

Vooraf of achteraf overmaken 
Kies je voor vooraf overmaken, dan wordt de order verstuurd zodra het geld op onze bankrekening staat. Vermeld altijd je artikelnummer bij de betaling.

Mocht je niet vooraf of met iDEAL willen betalen dan is er een mogelijkheid om achteraf te betalen bijvoorbeeld via betaling onder rembours bij aflevering (pakket met betaalservice) of betaling achteraf op factuur of via acceptgiro.

Manamea rekent voor verzending binnen Nederland geen verzendkosten.

Schrijf je in en ontvang 5% korting!
Blijf op de hoogte van alle acties en evenementen van Manamea en ontvang 5% korting op je aankoop!
Wij respecteren jouw privacy.

Pin It on Pinterest

Share This