Privacy statement


Inleiding
Manamea acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Wij houden ons daarbij aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) aan de verwerking van persoonsgegevens stelt. Manamea is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacy statement leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en voor welke doeleinden.

Omdat onze gegevensverwerkingen binnen de wettelijke vrijstellingsregeling vallen, zijn deze niet aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP).
Deze privacyverklaring ziet enkel op deze website en niet op eventuele websites van derden waar wij naar toe linken.

Artikel 1 – Verwerking
Jouw persoonsgegevens, voor zover deze voor het tot stand komen en uitvoeren van de overeenkomst zijn verkregen dan wel vrijwillig aan ons zijn verstrekt, worden uitsluitend voor het uitvoeren van de overeenkomst gebruikt. Zo verwerken wij de gegevens voor het afhandelen van de bestelling, de betaling en om- indien nodig – met jou in contact te treden over de uitvoering over de overeenkomst. Verder kunnen wij bijvoorbeeld jouw naam en adres gegevens aan bezorgdiensten verstrekken in het kader van de uitvoering van de overeenkomst.

Zonder jouw uitdrukkelijke toestemming en zonder wettelijke grondslag of verplichting worden jouw gegevens niet aan derden verstrekt met dus als enige uitzondering de partijen welke betrokken zijn bij het uitvoeren van de overeenkomst.

Artikel 2 – Registratie
Om optimaal gebruik te kunnen maken van onze website, is het mogelijk om te registreren. Na registratie bewaren wij de door jou ingevoerde gegevens, zoals je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Wij bewaren deze gegevens zodat je deze niet steeds opnieuw opnieuw hoeft in te vullen bij een bestelling.

Artikel 3 – Analytics
Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de Analytics. Wij gebruiken deze diensten om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken, en om surfgegevens en gedrag bij te houden. Google kan informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben geen invloed op het gebruik van de data door Google en/of derden. Wij hebben Google wel toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Lees de privacyverklaring van Google (welke regelmatig kan wijzigen) om te lezen wat zij met jouw (persoons) gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Cookies van Google verzamelen gegevens (advertentie views, browser informatie, datum en tijd, demografische gegevens, pagina views) en het IP-adres van de gebruiker.
De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Artikel 4 – Cookies
Permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een niejouw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jojouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jojouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jojouw browser.

Sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jojouw webbrowser afsluit.

Tracking cookies van onszelf
Met jouw toestemming plaatsen wij een cookie op jouw apparatuur, welke kan worden opgevraagd zodra je een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat je naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.

Tracking cookies van onze adverteerders
Met jouw toestemming plaatsen onze adverteerders “tracking cookies” op jouw apparatuur. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s je bezoekt uit hun netwerk, om zo een profiel op te bouwen van jouw online surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van jouw bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.”

Artikel 5 – Beveiliging
Wij maken gebruik van strikte veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonsgegevens. Je kunt er van uitgaan dat onze servers en jouw gegevens op een juiste wijze beveiligd zijn. Daarnaast maken onder andere gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie die wordt uitgewisseld tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens aan ons verstrekt.

Artikel 6 – Niejouwsbrief en e-mail
Als u je je aanmeldt voor een mailing zoals de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres voor reclamedoeleinden gebruikt, tot het moment dat je je voor de nieuwsbrief afmeldt. Je kunt jezelf ten alle tijden afmelden. De toestemming tot het versturen heb je uitdrukkelijk zelf gegeven via de website of bijvoorbeeld via een opt-in in het bestelproces.

Je kan de toestemming tot versturen ten alle tijden voor toekomstige nieuwsbrieven en mailings intrekken. Dat kan via een afmeld-link die in elke nieuwsbrief of e-mail staat, maar je kunt ook zelf een email sturen naar marleen.manamea@gmail.com

Indien je een contactformulier op de website invult of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard voor zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van jouw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Artikel 7 – Websites van derden
Onze website kan links of banners bevatten die verwijzen naar de websites van derden. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van dergelijke links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden jou dan ook aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van die websites gebruik te maken.

Artikel 8 – Rechten
Wij weten dat privacy voor jou van groot belang is. Je hebt uiteraard ten alle tijden het recht op inzage, wijziging en correctie van jou door ons verzamelde gegevens. Je kunt een verzoek hiertoe indienen via de contactpagina. Voor overige vragen over ons privacy beleid kun je uiteraard ook contact opnemen.

Schrijf je in en ontvang 5% korting!
Blijf op de hoogte van alle acties en evenementen van Manamea en ontvang 5% korting op je aankoop!
Wij respecteren jouw privacy.

Pin It on Pinterest

Share This